CALLing all the CALLers Worldwide
Concepcion - Chile, November 13-16, 2018
PRE-CONFERENCE WORKSHOPS
 
TUESDAY
11/13/2018
 10 hrs  08:00
18:00
     REGISTRATION
AT UNIVERSIDAD DE CONCEPCIÓN - FACULTY OF CHEMICAL SCIENCES
 DURATION  SCHEDULE  COMPUTER LAB 1  COMPUTER LAB 2 COMPUTER LAB 3  COMPUTER LAB 4 Room 1
 1,5 hrs  09:30
11:00
 WORKSHOP 1 WORKSHOP 2 WORKSHOP 3 WORKSHOP 4  FULL DAY FOR LATIN AMERICAN TEACHERS
30 min 11:00 COFFEE BREAK
1,5 hrs 11:30
13:00
WORKSHOP 1 WORKSHOP 2 WORKSHOP 3 WORKSHOP 4  FULL DAY FOR LATIN AMERICAN TEACHERS
1 hrs 13:00 LUNCH
1,5 hrs 14:00
15:30
WORKSHOP 5 WORKSHOP 6 WORKSHOP 7 WORKSHOP 8  FULL DAY FOR LATIN AMERICAN TEACHERS
30 min 15:30 COFFEE BREAK
1,5 hrs 16:00
17:30
WORKSHOP 5 WORKSHOP 6 WORKSHOP 7 WORKSHOP 8  FULL DAY FOR LATIN AMERICAN TEACHERS

 

WORLDCALL CONFERENCE
 
WEDNESDAY
11/14/2018
 10 hrs  08:00
18:00
REGISTRATION
AT UNIVERSIDAD DE CONCEPCIÓN - FACULTY OF CHEMICAL SCIENCES
DURATION SCHEDULE UdeC THEATER
20 min 09:00
09:20
OPENING CEREMONY
60 min 09:20
10:20
KEYNOTE SPEAKER MIKE LEVY
30 min 10:20
10:50
RETURN TO UNIVERSIDAD DE CONCEPCIÓN
30 min 11:00 COFFEE BREAK
 DURATION  SCHEDULE ROOM 1 ROOM 2 ROOM 3 ROOM 4 ROOM 5 ROOM 6 ROOM 7
45 min
11:30
12:15 
PARALLEL SESSION 1.1 PARALLEL SESSION 1.2 PARALLEL SESSION 1.3 PARALLEL SESSION 1.4 PARALLEL SESSION 1.5 PARALLEL SESSION 1.6  PARALLEL SESSION 1.7
45 min 12:15
13:00 
PARALLEL SESSION 2.1   PARALLEL SESSION 2.2 PARALLEL SESSION 2.3 PARALLEL SESSION 2.4  PARALLEL SESSION 2.5 PARALLEL SESSION 2.5 PARALLEL SESSION 2.7
120 min 13:00 LUNCH
POSTER SESSIONS 
45 min 15:00
15:45 
PARALLEL SESSION 3.1  PARALLEL SESSION 3.2  PARALLEL SESSION 3.3  PARALLEL SESSION 3.4 PARALLEL SESSION 3.5 PARALLEL SESSION 3.6 PARALLEL SESSION 3.7
45 min 15:45
16:30 
PARALLEL SESSION 4.1  PARALLEL SESSION 4.2  PARALLEL SESSION 4.3  PARALLEL SESSION 4.4 PARALLEL SESSION 4.5  PARALLEL SESSION 4.6 PARALLEL SESSION 4.7
40 min  16:30 COFFEE BREAK
POSTER SESSIONS 
 1,5 hrs 17:10
17:55 
PARALLEL SESSION 5.1   PARALLEL SESSION 5.2  PARALLEL SESSION 5.3 PARALLEL SESSION 5.4  PARALLEL SESSION 5.5 PARALLEL SESSION 5.6  PARALLEL SESSION 5.7
60 min  18:00  COACH TRANSFER TO THE RECEPTION SITE
 90 min  19:00        WELCOME RECEPTION - BIO BIO REGIONAL THEATER

 

WORLDCALL CONFERENCE
 
THURSDAY
11/15/2018
 10 hrs  08:00
18:00
     REGISTRATION
AT UNIVERSIDAD DE CONCEPCIÓN - FACULTY OF CHEMICAL SCIENCES
DURATION SCHEDULE FACULTY OF ENGINEERING AUDITORIUM
60 min 09:00
10:00
KEYNOTE SPEAKERS: JOAN -TOMÀS PUJOLÀ & CHRISTINE APPEL
15 min 10:00 CHANGE TO PARALLEL SESSIONS
 DURATION  SCHEDULE ROOM 1 ROOM 2 ROOM 3 ROOM 4 ROOM 5 ROOM 6 ROOM 7
45 min
10:15
11:00
PARALLEL SESSION 6.1 PARALLEL SESSION 6.2 PARALLEL SESSION 6.3 PARALLEL SESSION 6.4 PARALLEL SESSION 6.5 PARALLEL SESSION 6.6  PARALLEL SESSION 6.7
30 min 11:00 COFFEE BREAK
45 min 11:30
12:15
PARALLEL SESSION 7.1  PARALLEL SESSION 7.2  PARALLEL SESSION 7.3  PARALLEL SESSION 7.4 PARALLEL SESSION 7.5 PARALLEL SESSION 7.6 PARALLEL SESSION 7.7
45 min 12:15
13:00
PARALLEL SESSION 8.1  PARALLEL SESSION 8.2  PARALLEL SESSION 8.3  PARALLEL SESSION 8.4 PARALLEL SESSION 8.5  PARALLEL SESSION 8.6 PARALLEL SESSION 8.7
120 min  13:00 LUNCH
POSTER SESSIONS
45 min 15:00
15:45
PARALLEL SESSION 9.1   PARALLEL SESSION 9.2  PARALLEL SESSION 9.3 PARALLEL SESSION 9.4  PARALLEL SESSION 9.5 PARALLEL SESSION 9.6  PARALLEL SESSION 9.7
45 min 15:45
16:30
PARALLEL SESSION 10.1 PARALLEL SESSION 10.2 PARALLEL SESSION 10.3 PARALLEL SESSION 10.4 PARALLEL SESSION 10.5 PARALLEL SESSION 10.6 PARALLEL SESSION 10.7
40 min 16:30 COFFEE BREAK
POSTER SESSIONS
 60 min 17:10
18:10
KEYNOTE SPEAKER: JOÂO TELLES

 

WORLDCALL CONFERENCE
 
FRIDAY
11/16/2018
 10 hrs  08:00
18:00
    REGISTRATION
AT UNIVERSIDAD DE CONCEPCIÓN - FACULTY OF CHEMICAL SCIENCES
DURATION SCHEDULE FACULTY OF ENGINEERING AUDITORIUM
60 min 09:00
10:00
KEYNOTE SPEAKER CAROL CHAPELLE
15 min 10:00 CHANGE TO PARALLEL SESSIONS
 DURATION  SCHEDULE ROOM 1 ROOM 2 ROOM 3 ROOM 4 ROOM 5 ROOM 6 ROOM 7
45 min
10:15
11:00
PARALLEL SESSION 11.1 PARALLEL SESSION 11.2 PARALLEL SESSION 11.3 PARALLEL SESSION 11.4 PARALLEL SESSION 11.5 PARALLEL SESSION 11.6  PARALLEL SESSION 11.7
30 min 11:00 COFFEE BREAK
45 min 11:30
12:15
PARALLEL SESSION 12.1 PARALLEL SESSION 12.2  PARALLEL SESSION 12.3  PARALLEL SESSION 12.4 PARALLEL SESSION 12.5 PARALLEL SESSION 12.6 PARALLEL SESSION 12.7
45 min 12:15
13:00
PARALLEL SESSION 13.1  PARALLEL SESSION 13.2  PARALLEL SESSION 13.3  PARALLEL SESSION 13.4 PARALLEL SESSION 13.5  PARALLEL SESSION 13.6 PARALLEL SESSION 13.7
120 min  13:00 LUNCH
POSTER SESSIONS
45 min 15:00
15:45
PARALLEL SESSION 14.1  PARALLEL SESSION 14.2  PARALLEL SESSION 14.3 PARALLEL SESSION 14.4  PARALLEL SESSION 14.5 PARALLEL SESSION 14.6  PARALLEL SESSION 14.7
45 min 15:45
16:30
PARALLEL SESSION 15.1 PARALLEL SESSION 15.2 PARALLEL SESSION 15.3 PARALLEL SESSION 15.4 PARALLEL SESSION 15.5 PARALLEL SESSION 15.6 PARALLEL SESSION 15.7
     
90 min 20:00 CLOSING CEREMONY AND CONFERENCE DINNER

CALLing all the CALLers Worldwide

Go to top